Această Fetească Neagră uimește prin caracterul său elegant, cu totul aparte, ce reuşeşte să încânte, cu aromele sale, chiar și cele mai pretențioase gusturi. Face deliciul degustării de fiecare dată, dar mai ales atunci când se servește la temperatura de 14 grade Celsius, după o decantare anterioară de 20-30 de minute.
Soi de viţă de vie: Fetească Neagră
Tip vin: Rosu Sec
Regiune Viticolă: Moldova
Denumire de Origine: Denumire de Origine Controlată "Huși" - Cules la Maturitate Deplină
Note de degustare
Vin roșu, obținut dintr-un soi autentic românesc, Fetească Neagră, cu note de vanilie și ciocolată. Gust dominat de prune uscate și cireșe, final elegant, cu note ușor condimentate.
Asocieri culinare
Bun de asortat cu cărnuri la cuptor sau la proțap, antipasti cu sortiment de brânzeturi și mezeluri, preparate de zahana sau costițe de porc.
Temperatura de servire recomandată: 14° C, decantor (20'-30')