ro

Selecția „Regală”

Colecţia Regală vine cu o gamă de vinuri tinere, proaspete şi fructate ce redau tipicitatea arealului Huşi-Avereşti.

De la alb, la rosé şi roșu şi de la sec la demidulce, licorile noastre corespund cerinţelor consumatorilor dominaţi de o sete efervescentă pentru ceva nou.

BUSUIOACA DE BOHOTIN DEMIDULCE 0,75l

Soi Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata „Husi”
Tip vin Rose – Demidulce
Areal Domeniile Averesti – Podgoria Husi
Servire Bine răcit (8-10*C), savurați-l la desert alături de prăjituri, turta dulce, cozonac, dulcețuri și mai ales alături de cei dragi vouă.
Vie – Struguri Strugurii au fost recoltați în 2 etape, caracterizate de niveluri diferite de coacere/maturare.
Vinificatie Recoltarea strugurilor s-a făcut manual. Strugurii au fost macerați la temperaturi scăzute, iar presarea s-a făcut la rece. Fermentarea mustului a avut loc în vase de inox la temperaturi controlate.
Organoleptic Un vin reprezantiv pentru întreaga regiune a Moldovei, unicat pentru Avereşti, a cărui autenticitate nu poate fi combătută. Vinul se deschide într-o culoare roz-somon care bine-dispune numaidecât şi care te învăluie cu un parfum de petale de trandafiri, flori de liliac şi dulceaţă de căpşuni. În gust, se simt arome puternic fructate de zmeură, frăguţe, cireşe albe, piersică şi stafide. Aciditatea bine integrată în corpul vinului este cea care conferă echilibrul perfect. Postgustul este lung, delicat şi aromat cu un final de nectarine şi urme de busuioc, de unde și numele soiului.
Date tehnice
Alc (% vol.) 12,50%
Zahar (g/l) 34
AcT 6,2
Cod EAN 5941978100406
Greutate bax/palet 8 kg / 468 kg
Nr bax / rand 12 bax / rand
Nr sticle: bax / palet 6 / 360 sticle
?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×

Bine ați venit!

Aveți peste 18 ani?