en ro

Echipa

Domeniile Averești

O vorbă din popor spune că tradiția facerii vinului este o îndeletnicire ce întotdeauna are nevoie de emoția și atingerea umană. La Domeniile Averești, încercăm zilnic să onorăm pământul și vița de vie, pentru a obține an de an vinuri care ies din tipare.

 

Ne concentrăm pe moștenirea românească, pe soiuri de seamă iubite din țara noastră – Busuioaca de Bohotin, Zghihara de Huşi, Feteasca Albă, Regală şi Neagră, dar punem în valoare și strugurii internaționali care cresc frumos pe sol de Huși.

 

Prin dedicarea noastră, ne dorim să ridicăm pe cele mai înalte trepte vinurile Podgoriei Huși, oferind consumatorilor tot ce este mai bun din strugurii nobili. Suntem încurajați de aprecierea românilor față de vinurile autohtone, un lucru foarte bun care denotă că perseverența și pasiunea pusă în acest frumos domeniu viticol, se reflectă în calitatea vinurilor de la Domeniile Averești, iar rezultatul nu a dezamăgit.

Ne bucură faptul că tot mai mulți iubitori de licori fine cunosc și degustă vinul din Zghihara de Huși, un soi autohton cu care ne mândrim. Aici, la Domeniile Averești meșteșugim poveştile trecutului Moldovei în vinuri frumoase, autentice, proaspete, mereu tinere și avem credința că un vin bun vorbește de la sine, imediat ce a fost gustat. Un zâmbet larg din partea consumatorilor noștri, este cea mai frumoasa formă de apreciere a vinurilor de Averești și a sârguinței întregii echipe.

?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.

Bine ați venit!

Aveți peste 18 ani?